Üdvözlet itt nálam!

Borgulya Gizella vagyok, mióta élek, járom az erdőt, mezőt. Kincseket keresek föld alatt és föld fölött. Számos barlangot bejártam, de amit igazán kedvelek az az ebéd összegyűjtése a természet lágy öléről. Ebben a témában igen sokat tanultam is, mígnem gyógy- és fűszernövény termesztő és gomba szakellenőr is lettem.

Ezt az oldalt azért hoztam létre, hogy közzé tegyem, mit találok és mi lett a sorsa, mindezt hétköznapi nyelven, így várhatóan nem lesz latin elnevezés egyik bejegyzésben sem :). A megfelelő szakirodalom vagy képzés megtalálásában szívesen segítek az ez iránt érdeklődőknek, de ezt az oldalt szeretném megtartani egy könnyed hangvételű, mindenki számára érthető vajákos tippgyűjteménynek :).

Kérek minden kedves olvasót, hogy az itt látottak és olvasottak alapján, ha nekiindul az erdőnek, mindenképp tegye ezt felelősséggel és a talált növényeket/gombákat mutassa meg hozzáértőknek, mielőtt a lábasba tenné! Fontos, hogy egy fénykép ehhez nem elegendő! Gomba szakellenőrök listája itt érhető el: http://portal.nebih.gov.hu/-/gomba-szakellenorok-friss-listaja

2017-ben volt alkalmam végre vidékre költözni és magamhoz venni egy tündéri kutyust is, ő Zsömi így teljesült régi vágyam.

Kellemes olvasgatást, nézelődést kívánok! Sok szeretettel: Gizi

Borgulya Gizella Egyéb

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük